Linkbuilding en SEO kantoor

Camberg 15
9400 Ninove
Tel: + 32/ 495/21 45 83
Mail: info@seobureau.be

Linkbuilding is belangrijk

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken binnen Internet en Online Marketing, maar ook de moeilijkste. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk relevante links te krijgen op andere websites. Deze links moeten verwijzen in de vorm van een anchor tekst naar jou website of subpagina van de website.

Waarom is dit nu essentieel?

De voornaamste reden om te linkbuilden is omdat Google aan de hand van jouw links bepaalt hoe belangrijk je website is. (Je krijgt er stemmen voor) Google ziet de naar jou wijzende links als aanbevelingen van anderen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website dus is en hoe meer stemmen je krijgt. Daarnaast maakt het verschil wie de aanbeveling maakt; kwalitatieve linkbuilding. Een link op een website bijvoorbeeld van een concurrent is veel meer waard dan een link op gelijk welke website.

SEO bestaat uit 2 delen

1.Landingspagina’s met zeer relevante content, SEO technisch geschreven.
2. Relevante Backlinks op andere relevante websites die deze pagina’s een boost geven in Google.

Je kan als bedrijf onmogelijk zelf aan veel kwalitatieve relevante links geraken daarom is je linkbuilding uitbesteden de ideale oplossing.
Een professioneel linkbuilding kantoor kan die taak van jou overnemen. Vraag een linkbuilding offerte  aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Voordeel van linkbuilding

De meest populaire vorm van linkbuilding is door ze te kopen bij andere webmasters. Deze praktijk wordt vaak “voorverkoop” genoemd. Met andere woorden, uw website wordt gepromoot wanneer u degene bent die contact opneemt met de andere webmaster met een aanbod om hun link te kopen. De voordelen van het kopen van backlinks zijn talrijk.

Ten eerste, wanneer u links koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkrijgen van backlinks van hoge kwaliteit, die erg moeilijk te vinden zijn. Wanneer u backlinks van andere webmasters koopt, krijgt u backlinks van hoge kwaliteit. Dit komt omdat u de link koopt van de oorspronkelijke eigenaar en niet alleen van iemand anders die deze op een andere plaats heeft gekocht en op een website heeft geplaatst, zoals een forum of veilingsite.

Naast het verkrijgen van backlinks van backlinks met hoge autoriteit, krijgt u, wanneer u backlinks van andere websites koopt, backlinks van hoge kwaliteit vanaf verschillende plaatsen op internet. Als uw site veel verkeer heeft, is de kans groot dat andere mensen ook backlinks van u krijgen, waardoor u meer geloofwaardigheid krijgt en de mogelijkheid krijgt om overal vandaan backlinks te krijgen, waardoor de waarde van uw website toeneemt. Dit is nog een reden waarom het kopen van backlinks met hoge autoriteit van andere webmasters zo geweldig is.

Linkbuilding is één van de belangrijkste Marketing troefs geworden

Een paar weken geleden had ik een gesprek met een collega Internet Marketeer in Amsterdam, Nederland over de kwestie van Waarom link building. Hij was net klaar met het opzetten van zijn nieuwe Waarom link building service die hij Waarom Link Boosters noemde. Hij vertelde me dat hij nogal wat belangstelling had gekregen voor het gebruik van het systeem dat hij had opgezet en dat hij nu bijna al zijn linkaanvragen kreeg. Ik vroeg hem wat voor soort respons hij kreeg, en hij vertelde me dat hij heel wat verkeer kreeg.

Dat klonk inderdaad interessant. Na wat meer onderzoek ontdekte ik dat de man een vrij indrukwekkende website had gebouwd met behulp van een zeer indrukwekkende (voor mij althans) link builders. Hij vertelde me dat hij het programma zelf had opgezet en vervolgens een aantal mensen had ingehuurd om hem te helpen de backlinks te bouwen. Met andere woorden, alle van de link building voor deze specifieke website werd gedaan door zijn medewerkers.

Nu dan, ik ben niet een grote fan van de manier waarop link building wordt gedaan deze dagen. In feite, zou ik passeren op het gebruik van de programma’s die automatisch bouwen de links voor u, omdat er te veel risico’s aan verbonden. Het andere ding dat ik interessant vond aan zijn systeem was het feit dat hij een aantal zeer aantrekkelijk uitziende afbeeldingen gebruikte om een aantal van de backlinks te creëren. Inderdaad, ik zou moeten toegeven dat dit heel indrukwekkend was.

Waarom link building toepassen?

Wat is de reden waarom Link Building wordt toegepast? Er is gezegd dat Google een website rangschikt op basis van het aantal links dat het op verschillende websites heeft. Zoekmachines beginnen te beseffen dat door hun pagina beter zichtbaar te maken voor internetgebruikers, ze ook indirect het aantal bezoeken en verkopen van hun bezoekers verhogen. Voor sommigen is dit een van de meest effectieve marketingtools die ze kunnen gebruiken.

Het proces van Link Building begint met het maken van backlinks van andere sites door de webdesigner. Deze links worden toegevoegd aan het bronnenvak op de website die wordt gepromoot. Als de site waarop de link is geplaatst een hoge PR heeft, zal deze hoog scoren in de zoekmachines. Zoekmachines zijn altijd op zoek naar sites die goed scoren bij zoekmachines en zijn bereid links met hen uit te wisselen om hen te helpen een hogere positie te behalen.

Waarom zou u overwegen om linkbuilding toe te passen op uw online bedrijf? Linkbuilding is zeer effectief om verkeer naar een site te leiden omdat de links zorgvuldig zijn gekozen. Door deze links aan uw website toe te voegen, verbetert het uw positie in zoekmachines en verhoogt u het aantal bezoekers op uw site. Dit alles vertaalt zich in meer omzet voor u! Waarom zou je hier geen gebruik van willen maken?